Success will never come to you, you have to go to it!

De meest voorkomende lichaamsvormen

Elke vrouw is anders, en daarbij ook elk lichaam. Ongeacht wat voor soort figuur je hebt, met de juiste kleding die bij je lichaam past is elke vrouw aantrekkelijk. Er zijn een aantal veel voorkomende lichaamsvormen. Als jij weet wat voor soort figuur je hebt kan je hier slim gebruik van maken. In deze blog lees je dan ook meer over de verschillende lichaamstypes en wat deze kenmerkt, inclusief kleed tips.

Zandloperfiguur

Het figuur wat voor veel vrouwen de perfecte lichaamsvorm is, is het zandloperfiguur. Het zandloper figuur is ultiem vrouwelijk door de slanke middel en de mooie rondingen. Met dit figuur kan je gemakkelijk nauwsluitende kleding aan, omdat deze de juiste punten benadrukt. Kies je toch liever voor losse kleding? Laat de onderkleding en bovenkleding elkaar ontmoeten in je taille. Een losvallende jurk kan je juist voller laten lijken. 

Appelfiguur

Vrouwen met een appelfiguur zijn zelden te spreken over hun figuur, terwijl dit figuur een hoop pluspunten met zich mee brengt. Hoewel vrouwen met een appelfiguur over het algemeen een ronde buik hebben in combinatie met smalle heupen en platte billen, hebben vrouwen met een appelfiguur volle borsten en vaak prachtig slanke benen. Om de aandacht van de buik af te leiden kun je het beste de andere lichaamsdelen zoals de benen, borsten of schouders accentueren. Een afkledende jurk die vanaf onder borst uitloopt bijvoorbeeld. Jurken grote maten of grote maten bh's zijn er tegenwoordig in enorm veel hippe stijlen. Een appelfiguur is zo erg dus niet!

Peerfiguur

Een peerfiguur kenmerkt zich door de brede heupen. Veel vrouwen met een peerfiguur proberen de aandacht hiervan af te leiden, maar dat is nergens voor nodig. Door de brede heupen en misschien wel benen denken veel vrouwen dat dit hun dik maakt, terwijl dit puur je lichaamsvorm is. Zelfs wanneer je enorm slank bent, maakt dit figuur je ontzettend vrouwelijk. Een peervormig lichaam komt het beste tot zijn recht wanneer het accent op de bovenkleding wordt gelegd. Zorg ervoor dat de bovenkleding niet op de heup wordt afgesneden, dit kan je heupen breder laten lijken dan zij daadwerkelijk zijn. 

De omgekeerde driehoek

Een vrouw die dit figuur heeft, heeft vaak een smalle taille, smalle heupen en brede schouders. Vaak hebben de vrouwen slanke benen en gemiddelde borsten. Een omgekeerde driehoek kleedt je het mooiste af door het accent op het onderlichaam te leggen. Dit brengt de balans terug in het lichaam.

Natuurlijk zijn er, naast deze greep uit veel voorkomende figuren,  nog veel meer verschillende lichaamstypes. Kijk dus goed naar jouw lichaam en bedenk wat jouw sterke en zwakke punten zijn. Door het accent op de juiste delen te leggen kan je optisch al enorm veel bereiken.

Laatste Berichten

Met een kleine inleg kun je al beginnen met beleggen 

Misschien heb je tot nu toe altijd wel het idee gehad dat je pas kan beginnen met beleggen wanneer je al behoorlijk spaargeld hebt...

Er is altijd nieuws

Iedere dag is er wel nieuws. Ook al is het niet altijd even spectaculair, nieuws zal er altijd zijn. De diverse media houden ons...

Wat is een cupcake?

Er zijn veel mensen die het leuk en rustgevend vinden om af en toe iets te bakken. Dit is leuk om te doen en...

Wat te doen met eigen geld?

Tegenwoordig vragen veel mensen zich af wat ze nou eigenlijk met hun geld moeten doen. Je wilt het niet allemaal direct uitgeven, maar op...

Een kickstart voor je bedrijf? Zo pak je dat aan!

Ben je van plan om een eigen bedrijf te starten? Dan is het belangrijk om te kijken welke elementen je nodig hebt om goed...