Success will never come to you, you have to go to it!

Het ideale huis begint bij goede deuren en ramen!

Toen ik dit artikel schreef zat ik midden in een verbouwing van mijn huis. Ik woonde er al bijna 10 jaar en ik vond het hoog tijd om eens even lekker aan de slag te gaan. Ik kan me nog goed herinneren dat ik een paar maanden ervoor mezelf enorm stoorde aan het feit dat mijn deuren zo kraakten. Bij de gedachte naar die irritatie moet ik soms hardop lachen want dat heb ik nu in elk geval nooit meer gehad. Zoals in mijn verhaal begonnen zit ik dus midden in een verbouwing. Gelukkig is het inmiddels wel meer in de afrondende fase aan het komen en het resultaat is al goed te zien. Wat mij vooral erg opvalt is de ramen met een draaikiepbeslag er prachtig uitzien. Ik heb zelf gekozen voor raambeslag hout zodat ik toch een klein beetje een natuurlijke vibe in mijn huis kan houden. Om je een voorstelling te maken: mijn huis is namelijk grotendeels gemaakt met het ook op de industrial look. Zelf vind ik dat een erg mooie nieuwe stroming maar dat betekent dus ook dat je soms een beetje hout kan missen. In dit artikel zal ik het hebben hoe simpele raam en een deur een wereld van verschil kunnen maken voor iedereen die hier nu over zit te lezen.

 

Deuren en ramen koop je online!

In de titel die je hierboven kan lezen ben ik vrij vastbesloten dat ramen en deuren het beste online gekocht kunnen worden. Ik moet eerlijk zijn dat ik deze instelling pas kort heb omarmt. Ik vond namelijk dat het kopen van ramen en deuren meer iets was dat je echt in een winkel moest doen. Ik moet wel zeggen dat het in een winkel rondlopen wel goed heeft geholpen voor mij om uiteindelijk online de knoop door te hakken. Echter voor het overgrote gedeelte van mijn zoektocht en het resultaat hiervan heb ik het internet te danken.

 

Hoe pak je het aan om online te shoppen hiervoor?

Begrijpend dat het niet makkelijk is om zomaar even wat ramen en deuren online te betellen zal ik in dit stukje het hebben over op welke manier je het beste via internet dit kan kopen. Mijn tip hiervoor is om eerst een winkelbezoek te doen. Hierin kan je inventariseren wat je ongeveer wil. Vervolgens is het verstandig om deze wensen in de zoekmachine in te voeren en zodoende een prachtige deur of raam op te kop te tikken.

 

Laatste Berichten

een busje tot camper, hier wat tips

Wat is dé beste bus voor een camper? Het is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Je bent je waarschijnlijk net aan het...

Waarom auto\’s kopen bij Dutchvans een slimme keuze is

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en robuuste bedrijfswagen, dan is de IVECO Daily L2H1 een uitstekende keuze. Bij Dutchvans bieden ze...

Informatie over verzekeringen voor zelfstandig ondernemers

Wie de keuze maakt om voor zichzelf te beginnen kan hier op verschillende manieren invulling aan geven. Je kunt een eigen bedrijf starten en...

Wat de achterliggende doelen van de presentator van het vtm nieuws?

De presentator van VTM Nieuws heeft een belangrijke rol om het publiek te informeren over de meest actuele informatie. Maar de presentator heeft ook...

Waarom een marketing bureau inschakelen?

Steeds meer bedrijven investeren in marketing en dat is natuurlijk niet zo gek. Door middel van het effectief inzetten van marketing, is het mogelijk...