Success will never come to you, you have to go to it!

Het ideale huis begint bij goede deuren en ramen!

Toen ik dit artikel schreef zat ik midden in een verbouwing van mijn huis. Ik woonde er al bijna 10 jaar en ik vond het hoog tijd om eens even lekker aan de slag te gaan. Ik kan me nog goed herinneren dat ik een paar maanden ervoor mezelf enorm stoorde aan het feit dat mijn deuren zo kraakten. Bij de gedachte naar die irritatie moet ik soms hardop lachen want dat heb ik nu in elk geval nooit meer gehad. Zoals in mijn verhaal begonnen zit ik dus midden in een verbouwing. Gelukkig is het inmiddels wel meer in de afrondende fase aan het komen en het resultaat is al goed te zien. Wat mij vooral erg opvalt is de ramen met een draaikiepbeslag er prachtig uitzien. Ik heb zelf gekozen voor raambeslag hout zodat ik toch een klein beetje een natuurlijke vibe in mijn huis kan houden. Om je een voorstelling te maken: mijn huis is namelijk grotendeels gemaakt met het ook op de industrial look. Zelf vind ik dat een erg mooie nieuwe stroming maar dat betekent dus ook dat je soms een beetje hout kan missen. In dit artikel zal ik het hebben hoe simpele raam en een deur een wereld van verschil kunnen maken voor iedereen die hier nu over zit te lezen.

 

Deuren en ramen koop je online!

In de titel die je hierboven kan lezen ben ik vrij vastbesloten dat ramen en deuren het beste online gekocht kunnen worden. Ik moet eerlijk zijn dat ik deze instelling pas kort heb omarmt. Ik vond namelijk dat het kopen van ramen en deuren meer iets was dat je echt in een winkel moest doen. Ik moet wel zeggen dat het in een winkel rondlopen wel goed heeft geholpen voor mij om uiteindelijk online de knoop door te hakken. Echter voor het overgrote gedeelte van mijn zoektocht en het resultaat hiervan heb ik het internet te danken.

 

Hoe pak je het aan om online te shoppen hiervoor?

Begrijpend dat het niet makkelijk is om zomaar even wat ramen en deuren online te betellen zal ik in dit stukje het hebben over op welke manier je het beste via internet dit kan kopen. Mijn tip hiervoor is om eerst een winkelbezoek te doen. Hierin kan je inventariseren wat je ongeveer wil. Vervolgens is het verstandig om deze wensen in de zoekmachine in te voeren en zodoende een prachtige deur of raam op te kop te tikken.

 

Laatste Berichten

Hoe kun je als zzp’er een auto leasen?

Een auto leasen, dat is een goed idee. Je rijdt dan voor een vast bedrag per maand een nieuwe of gebruikte auto en je...

Bedrijfsafval verminderen, zo pak je dat aan!

Het is gelukkig nog niet zo ver maar in 2020 moet het afval van bedrijven met 50 procent omlaag zijn gebracht ten opzichte van...

De juiste jas kiezen? Kom meer te weten hierover

De jas is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Vooral in een koud land als Nederland is de jas van groot belang. Je...

Met een drukke dag toch op ieder moment je klanten te woord staan!

Ondernemers hebben het in deze tijd lastig, maar aan de andere ook weer erg druk. Er zijn vele ondernemers die hun kansen met beide...

Duurzame palm olie

Palm oil, een olie wat in veel producten voorkomt. Zo kun je het tegenkomen in je shampoo of bodylotion, maar ook in veel eten...